vineri, 7 octombrie 2022

GLUTATION Ghid de dezintoxicare pentru cei care au greșit și s-au.....intepat

 



INAMICUL OXIDULUI DE GRAFEN * GLUTATIONUL , CEL MAI IMPORTANT ANTIOXIDANT *
Singurul antioxidant capabil să conlucreze cu enzimele , care ajută la reciclarea și maximizarea funcției altor antioxidanți precum vitamina C , E , coenzima Q 10 și acidul alfa-lipoic . Secretul puterii sale provine din grupurile chimice de sulf ( SH ) pe care le conține .
Sulful este o moleculă lipicioasă și puternic mirositoare care se comporta precum o hârtie adezivă , în organism toate lucrurile "rele" se prind de ea , inclusiv radicalii liberi , substanțele toxice ( mercurul ) și alte metale grele .
BENEFICIILE GLUTATIONULUI
--AJUTĂ ÎN LUPTA CONTRA STRESULUI OXIDATIV
--PARTICIPĂ LA CONTROL INFLAMAȚIEI
--AJUTĂ LA ȚINEREA LA DISTANȚĂ A PROBLEMELOR LEGATE DE ÎMBĂTRÂNIRE : efect favorabil asupra sănătății musculare și vasculare , densității osoase și funcției cognitive
--AJUTĂ LA COMBATEREA INFECȚIILOR microbiene , virale și parazitare
--AJUTĂ LA ÎMBUNĂTĂȚIREA SĂNĂTĂȚII PIELII
--ÎNTĂREȘTE SISTEMUL IMUNITAR
--DETOXIFICĂ FICATUL
--ÎMBUNĂTĂȚEȘTE PERFORMANȚELE SPORTIVE * * *
CĂI NATURALE DE CREȘTERE A NIVELULUI DE GLUTATION :
CONSUMAȚI ALIMENTE BOGATE ÎN SULF :
carne de vită , pește , păsări de curte , broccoli , conopidă , varză , ridiche , castraveți , muștar , usturoi , ceapă , praz , leurdă .
Adăugați alimente bogate în seleniu , o substanță necesară pentru activitatea glutationului : nuci de Brazilia , ton galben , halibut , sardine , vită , curcan , pui , ouă , brânză de vaci și orez brun .
ALIMENTE BOGATE NATURAL ÎN GLUTATION :
Spanac , avocado , sparanghel , sfecla .
SUPLIMENT CU PROTEINE DIN ZER
Nutrientul numit cisteină este un aminoacid foarte important implicat în sinteza glutationului . Folosiți proteine din zer provenit de la animale hrănite cu iarbă . Alegeți lapte NEPASTEURIZAT .
AVEȚI ÎN VEDERE ARMURARIUL ( ciulinul)
NAC : N-acetilcisteina este un PRECURSOR al glutationului , foarte eficient .
ACIDUL ALFA-LIPOIC ajută la restabilirea nivelului de glutation . 300-1200 mg zilnic ajută la îmbunătățirea sensibilității la insulină și la reducerea simptomelor neuropatiei diabetice .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.